19 okt

En natt under åpen himmel

Det er ikke så mange naturopplevelser her i Norge som kan slå det å sove under åpen himmel. Å ligge der og sovne med stjernene over seg og den friske luften rundt seg er en magisk opplevelse som ingenting annet kan måle seg med. Selv om dette er lettest å få til på sommeren finnes det ingen regler mot å sove under åpen himmel resten av året heller. Så lenge du har pakket deg godt nok inn i klær og sovepose er det bare å komme seg ut i naturen.

Illuminated tent and hamock at nightTa det første steget

Gi deg selv en utfordring og belønning samtidig. Kom deg ut av soverommet og Opplev den unike naturen ved å sove ute.. Frisk luft gjør underverker for både kropp og sjel. Uansett hvor renslig du måtte være eller ikke være finnes det alltid mye støv og andre partikler i soverommet som du puster inn gjennom natten. Og uansett hvor mye du måtte lufte blir aldri luften på rommet ditt like frisk som den du får utendørs. Og velger du i tillegg å overnatte nær et vann kommer virkelig lyden av bølgene til å dysse deg inn i en behagelig søvn.

En helt spesiell opplevelse

Det er både sunt og spennende å bryte vanene sine iblant. Blir du for komfortabel med omgivelsene dine hjemme vet du ikke hva du går glipp av der ute. Det er rett og slett bare din egen fantasi som setter grenser for opplevelsene dine. Morgenen etter den første natten under åpen himmel vil du antageligvis våkne lett forvirret de første sekundene, før det går opp for deg hvor frisk og fornyet du faktisk føler deg. Er du bekymret for kulde, hardt underlag eller insekter så er dette hverken noe man dør av eller noe man ikke kan forhindre med riktig utstyr. Så hva venter du på?

 

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *