10 jan

Underholdning til barna på campingturen

For de minste som skal ut på tur, er det greit å tenke på at de skal ha noe å kose seg med, samt noe som de skal holde seg aktive med. Slik slipper man at ungene er helt hyperaktive og ute av stand til å sovne når kvelden kommer. Da er det bedre å trøtte dem skikkelig ut, så både barn og voksne får rolige kvelder!

 

Fellesaktiviteter
Skal man være på ferie eller på tur med familien, er det viktig at man setter av en del tid til å gjøre ting sammen. I tillegg er det viktig å tenke alternativt, dette vil gjøre turen til en god opplevelse for alle sammen. Gjør dere kjent med nærområdet, er det kanskje en fornøyelsespark à la Tusenfryd, badeplasser eller lekestativer i nærheten av der dere camper? Jo flere ting dere finner, jo større variasjon kan dere legge inn i aktivitetene.

A little boy and little girl jumping off the dock into a beautiful mountain lake. Having fun on a summer vacation

 

Spill og moro for hele familien
Som sagt er det viktig å være godt forberedt, og dette gjelder selvfølgelig både ved inne- og uteaktiviteter. Bestill på nett det dere trenger av leker, uteklær, brettspill og puslespill – Lekmer har et veldig godt utvalg for alle barna. Her finner du sko, vinterposer, LEGO og masse annet fint som man må ha med for at turen skal bli vellykket. Pass på å handle ved salg, da får man mer for pengene. Og selv om man har barn i alle aldre, er det noe for enhver på nett!

 

Uteaktiviteter
Gå turer, introduser barna til familier som er å finne i det samme området, lag leker som dere gjør sammen med barna for å unngå at de setter seg til foran den ene skjermen eller den andre. Sørg for å ta med hoppetau, strikk og gjerne også gymmatter på tur, så kan dere ha et areal der barna kan regelrett gjøre øvelser for å holde seg i bevegelse. Lær dem om fuglene, ta dem med til elver og sjøer for å fiske, la dem få prøve seg på litt klatring i fjellet eller i åsen bak campingplassen dere har valgt. Det viktigste er å få dem ut av vogna eller hytta, og gi dem ideer til hva som er å finne på.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *