24 jun

Camping er ikke harry lengre!

En gang i tiden var camping veldig harry. Camping var forbundet med pensjonister som kjørte rundt i teite bobiler. Nå har tidene endret seg og camping er ikke lenger harry, men en fin måte å oppleve mest mulig på mens en ferierer. Campingvogner og bobiler er heller ikke teite lenger, men ganske så stilige og praktiske kjøretøy dersom en ønsker en ferie på veien, og skal innom mange steder. Camping er av disse grunner en ypperlig måte å oppleve vårt eget land, hvor en finner utallige campingplasser og flotte steder langs veien.

Skal man på campingtur i Norge er det noe som er helt essensielt. Nemlig å pakke med riktige klær. Man vet aldri hvordan været utvikler seg i dette nydelige landet vårt, og selv om værmeldingene sier sol og varme, kan det like gjerne bli overskyet og regnvær. Pakk derfor slik at du har klær til alle typer vær. Det aller hyggeligste med å dra på campingtur er etter min mening kveldene hvor en kan kose seg rundt bålet eller grillen. Det er utrolig kjedelig dersom alle klærne dine er våte, og du ikke kan nyte disse stundene.

Husk å pakke gode klær

Har man pakket med riktige klær til campingturen, er det ingenting som kan sette en stopper for at det blir en storslagen ferie. Ikke bare er det praktisk og enkelt, men det er også billig da man slipper å stresse med dyre hotellovernattinger. Man er sin egen herre på ferie, og bestemmer helt og holdent hvor en vil dra og hva en vil gjøre.

Frihet på tur med camping

Drømmeferien må vel være å kunne bestemme selv hvor en vil dra, og hvor lenge en skal være der før en drar videre til andre spennende steder. Kanskje finner en ett sted en vil være en stund, eller kanskje en bare vil farte videre. Camping gir gode muligheter for å planlegge en tur, men også til å improvisere dersom det skulle bli endringer, uten at en er bundet til et hotell. Anskaff deg en campingvogn eller en bobil slik at du også kan oppleve denne friheten på tur.

Bålkos på campingferie

Er man ikke interessert i bobiler eller campingvogner, kan man jo campe med telt i fjellheimen. Frisk opp kunnskaper i kart og kompass og finn frem fjellstøvlene. Det er et hav av flotte områder en kan besøke dersom man ikke er bundet til et kjøretøy. Opplev Norge på den enkleste måten, og kom i god fysisk form samtidig.

Campingferie skal med andre ord ikke undervurderes. Husker man på de viktigste tingene, som å pakke gode klær og spennende mat, vil en uten tvil få en drømmeferie. Dersom en ikke setter pris på fleksibiliteten og friheten ved å ferie på denne måten, kan man heller slå seg til ro med den vanlige badeferien til Spania. Mitt råd er å sette badeferien til sides en sommer, og gi campingturen til naturskjønne omgivelser i vårt eget land en sjanse. Du vil garantert ikke angre, og denne ferieformen er uten tvil ikke harry lenger.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *