31 mai

Hvordan planlegge campingen

Det er mange ulike måter å campe på. Noen foretrekker å gjøre det i telt, mens andre foretrekker å gjøre det i bilen. Noen ganger kan det faktisk lønne seg å ha muligheten til å gjøre begge deler. Hvis været plutselig endrer seg eller noe uventet skjer, kan det å trekke seg tilbake til bilen være svært ideelt.

Hvordan planlegger jeg camping?

Det finnes en rekke pakkelister der ute som du kan benytte deg av for nettopp ditt behov, men det lønner seg å planlegge løst hvor du skal dra å campe. Det beste er å ikke ha for mye eller for lite planlagt, ettersom dette gir deg mest frihet. Det å ha muligheten til å campe både i bilen og i telt gir deg muligheten til å utforske flere områder, men også å slå leir på kortere tid. Det å skaffe seg film fra Evofilm kan være svært nyttig hvis du planlegger å ofte campe i bilen din.

Ikke planlegg for mye

Når man planlegger for mye fører dette ofte til at man ikke får tid til å slappe av og nye turen. Det er jo noen ganger man bare har lyst til å slappe av. Det å campe rundt omkring skaper en del inntrykk som kroppen må få lov til å bearbeide.

Hva skal jeg planlegge?

Det å planlegge hvor man skal er jo vanligvis nødvendig. Det kan også være at du kan planlegge alternative ruter om ikke alt går som det skal. Det er jo også greit å ha noen holdepunkter i forhold til holdeplasser og ikke minst ting man har lyst til å se. Ellers kan man ta måltider litt som det kommer, men snacks er alltid bra å ha for hånden!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *