28 nov

Vintercamping med Partykongen!

Nordmenn elsker å campe, enten det er telt, hytte eller bobil. Sommeren er kanskje den mest vanlige årstiden for dette, men vintercamping vinner stadig terreng. Ulike campingsteder er flinke til å arrangere aktiviteter i snø og kulde. Med partykongen er karnevals moroa, og rebus for familien en garantert festivitet du ikke ønsker å miste.

Partykongens mange gleder

Mange camping og hyttesenter er åpne for vinter gjester. De er flinke til å arrangere morsomheter som inkluderer barn, unge og voksne. Enten det er artig kostymerenn med parykker, Mikke Mus kostymer, karnevalsdrakter, ridende nisse på reinsdyr eller andre tind er partyking.no stedet som har alt.

Med Partykongen og Snug Rug

Ta kontakt med stedet familien ønsker å besøke. Oversikten her viser deg vintercamping muligheten som finnes, og aktiviteter de har gående i vintersesongen. Pakk med deg Snug Rugs, eller kanskje også Snug Rug Eskimo? Med disse er varmen og kose faktoren garantert god. Det er ikke mulig å dra på camping uten litt ekstra fest belysning. Enten det er inni teltet, flombelysning for akebakken er dette i godt utvalg hos Partykongen. Det er mye spennende her som garantert skaper glede og moro. Enten du er på camping, eller feirer jul hjemme har Partykongen flotte julegaver og godterier. Hva med den gode og uunnværlige Twisten? Eller Dumle Godteriautomaten eller og fristelsen pudderfylte padder? Kjenner du smaksløkene jobbe overtid allerede? Et stort utvalg av goder som gjør alle fornøyd.

Camping og Partykongen i våre hjerter

Enten du camper ute i julen eller annen tid er utvalget av festlige juleklær stort. Det er kanskje på tide med en ugly julegenser til festlighetene? Eller bare morsom julegenser som varmer godt rundt bålet? Historiefortelling og kveldskos blir mer intimt og kjærkomment når du er varm og god, og personlige godteri favoritter fra Partykongen er der. Skap nye bekjentskaper og ta del i snøballkamper, bygg en snølykt og putt noe godteri i tursekken mens dere nyter en langrennstur. Det er populært og deilig med noen camping dager hvor aktiviteter tilbys, og alle kan få ønsker oppfylt uten at du må arrangere alt.

Tips før vintercampingen

Det er rart hvor klar himmelen stjernene ser ut, og hvor koselig dere har det ute i det fri. Kos med løyper, aketurer på sparkstøtte og tid sammen lager masse herlige minner. Vintercamping er slett ingen dårlig ide, og gode klær er alt en trenger for å nyte utedagene. Noen enkle utstyr sting og tips som bør tenkes på før vintercampingen kan du lese om her. Lek, moro, familietid, og Partykongen er garantert ensbetydende for suksess.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *