6 sep

Sjekk innboforsikringen før du drar på campingferie

Å dra på campingferier har økt i popularitet de siste årene. Har du kjøpt en campingvogn tilbringer du potensielt flere døgn hjemmefra enn tidligere. Derfor er det ekstra viktig å ha innboforsikring som redder innboet ditt dersom uhellet er ute, når du selv er på veien.

Innboforsikring

Det finnes mange typer forsikringer, og noen er langt viktigere enn andre. Du har helt sikkert en fritidsulykkeforsikring, som vil gi deg utbetalinger dersom du blir skadet i en ulykke på veien. På denne måten er du sikret mot inntektstap. Du har sikkert også forsikret bobilen din. Her bør du sjekke om denne også dekker inventaret ditt, som møbler og klær. Skulle du bli utsatt for tyveri for eksempel, vil reiseforsikringen din likevel dekke dette. Sist, men ikke minst, må du sørge for at huset eller leiligheten din er innboforsikret. En innboforsikring dekker skade på møbler og andre eiendeler, som for eksempel ved brann, flomskader eller tyveri. De fleste innboforsikringer dekker dessuten også ødelagt mat i kjøleskap og fryser ved et lengre strømbrudd. Er du bortreist når noe slikt skjer, er det ikke sikkert at du får det med deg i tide. Da er det lurt å være forsikret.

Leier du? Innboforsikring er like viktig!

Mange unge leietakere vet ikke at huseiers forsikring ikke dekker innboet deres. I noen tilfeller kan det likevel gjøre det, men dette medfører økt kostnad for huseieren. Derfor vil dette være spesifisert i kontrakten og innbakt i leiekostnaden, dersom det er tilfelle. Å skaffe en innboforsikring er svært enkelt og gjøres over nett. Dersom du er på campingferie allerede mens du leser dette innlegget, anbefaler vi deg å skaffe innboforsikring umiddelbart. Siden det er så fort gjort, er det ingen grunn til å utsette det. Dersom du trykker på linken i avsnittet over, kan du lese enda mer om alle fordelene ved å ha innboforsikring.

Slipp unødvendige bekymringer

Innboforsikring er ikke dyrt, og kan spare deg for tusenvis av kroner. Mange forsikringsselskaper tilbyr også reduserte priser for unge voksne og studenter.Når denne forsikringen er på plass, kan du dra på lange campingferier uten å bekymre deg for hva som skjer i hjemmet. Kos deg med å utforske det langstrakte landet vårt med campingvognen!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *