6 jul

4 tapeter som gjør sommeren til en fest

Sommer og camping, er det noe bedre enn det? Mange vil nok velge bort hund og mann for å kunne få den samme camping følelsen også dette året, men ventetiden blir ofte så lang. Grillen er pusset for attende gang, spikerteltet fikset og alt er klart, når kan vi dra?

I mellomtiden kan du jo gjøre tiden litt kortere ved å tapetsere vegger for å bli enda mer inspirert. Sommer, sol, badevann og sprudlevann, nå er den gode tida snart inne for oss alle.

Camping in the Forest tapet

Camping i skogen tapeter får du hos familiebedriften Familietapeter.no, som har «det største» utvalget av tapeter på nett. Tapetet gir deg energi og viser akkurat det du lengter etter, nemlig sommer og sol, men ikke minst vakker natur. En samling rundt bålet er det mange ser når de pynter stuer og hobbyrom med Camping-In-The-Forest tapeten.

Strandurlaub Panorama tapet

Det er vel ingenting som vekker følelsen av sommer og sol som denne tapeten. Man kan neste høre lyden av bølgeskvulp og kalde drinker som popper i sola. Nesten som på en tropisk øy får man lysten til å gå over campingvogna, bestille campingplassen og dra av gårde. Men obs, først må du legge tapeten.

Sunny Background tapet

Familietapeter.no har masse tapeter som har temaet sol. Er det noe man ønsker seg på camping så er det nettopp å kunne hilse på sola hver dag. Utvalget er stort av tapeter med sol. En skyfri himmel vekker også de riktige følelsene, selv en mørk vinterdag i februar.

Blomstrende tapeter med fugler

Grønne trær, fuglkvitter, blomster og eviggrønne enger er hva mange forbinder med sommeren. Familietapeter.no har mange tapeter som gir deg den gode sommerfølelsen hele året. Selv på camping kan dette gi deg gode vibber. Samtidig er dette bare noen av de tusenvis av tapetforslagene du kan få hos nettopp Familietapeter.no!

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *