13 jul

Meditasjon og trening kombinert med camping

Det er noe helt spesielt med det å kunne dra ut i naturen å campe. I denne artikkelen skal vi se på de forskjellige måtene man kan kombinere denne opplevelsen, med meditasjon og trening, og hvorfor man bør gjøre det. Det første vi skal se på er utstyret som man trenger for å i det hele kunne dra på en slik tur. I tillegg til klærne som denne lenken går gjennom, så trenger man også teltet og andre gjenstander basert på hvor lenge man planlegger å bli der. En egen handeliste finner man i denne lenken, og dersom man trenger finansiering til å kjøpe alt dette kan man skaffe det hos centum.no. Det er viktig å bringe mye vann og mat, og noe å lage et bål med. Dette er det viktigste for å kunne bli her.

Ideelt sett så vil vi gjerne også kutte ut så mye teknologi som mulig for å komme i kontakt med naturen. Uansett hvor man drar så kan man finne en plass å campe og rydde unna litt plass til et treningsområde og en plass å meditere. Meditasjon er noe som kan brukes for å komme enda nærmere en selv og omgivelsene sine. Når man kombinerer meditasjon sammen med følelsen man får av å klarne sinnet sitt ute i naturen, så kan det få veldig fordelaktige effekter. Man kan slappe av og virkelig fokusere på sin egen pust. Herfra så bør man også strekke seg ut gjennom forskjellige øvelser, for å kunne forberede seg på treningsøkten sin.

Når man kommer frem til dette stedet kan man som sagt begynne å utføre fysiske øvelser som kun involverer en selv og sin egen kropp. Dersom det er uklart hvorfor man burde gjøre dette, så er fordelene faktisk veldig overveldende.

Det første man kan fryde seg er over er å slappe helt av uten datamaskiner, TV og mobiltelefoner. I naturen kan man også komme i kontakt med frisk luft og avslappende lyder. Når man først har slappet helt av og strekket ut kroppen sin riktig så kan man begynne med noen virkelige treningsøkter som kommer til å være noe av det beste man har opplevd. Man kan holde på så lenge man vil, og ellers gå rundt og utforske området, drikke kaffe og spise god mat sent på kvelden rundt bålet og i det hele tatt bare kose seg. Etter en slik tur så kommer man virkelig til å føle seg gjenopplivet. For de som ikke er friluftsmennesker, og for de som ikke er aktive i trening, så kan det høres ut som dette ikke er den koseligste turen. Det er derimot garantert at du kommer til å føle deg ekstremt mye bedre etter denne opplevelsen.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *