15 nov

Camping i forskjellige områder

Du har kanskje sett på en av de andre artiklene vi har om hvordan det kan være lurt å meditere og trene når man drar ut på tur. Det er derimot ikke alltid mulig å få gjort dette. Man kan ikke bare dra ut på en lengre tur kun for å trene, vært fall ikke ofte nok til at dette blir din nye rutine.

I denne artikkelen skal vi derfor se på hva slags andre ting man kan gjøre ute i villmarken, og se litt på forskjellige områder hvor man kan campe. Vi var litt imot å ha med oss teknologi i den andre artikkelen, men her bør du skaffe deg en mobilholder fordi det kan hende at noen av stedene vi skal besøke ligger en lang kjøretur unna.

Fjell

Først skal vi se på en annen type trening, nemlig fjellklatring. Det anbefales på det sterkeste at du ikke bare bestemmer deg for å dra ut og gjøre det helt alene dersom du ikke har noe erfaring. Uansett så bør du skaffe deg alt på denne listen som vi har lenket til dersom du bestemmer deg for å lære deg fjellklatring.

Det finnes selvfølgelig også andre muligheter oppe i fjellene, du trenger ikke nødvendigvis å klatre rett opp fjellvegger, det er også muligheter for å bare gå tur. Gode jakker og sko og alt det andre på listen er fortsatt viktig i ethvert tilfelle.

Skog

Dersom du har lyst å campe i skogen så er det kanskje den enkleste plassen å sette opp telt og så videre. Bakken bør være flat, du bør ha god nok ly fra vinden med alle trærne som er i skogen. Her bør du også ha gode muligheter for å jakte, dersom du er interessert i det. Husk at for å jakte så må du faktisk ha tillatelse til å gjøre det. Du trenger da altså å bestå jegerprøve, samt å sørge for at det er åpen sesong for det du jakter på. Dersom det er krise så kan du kanskje prøve å skaffe deg en spesiell tillatelse hvis du har god grunn.

Innsjøer og elver

Dersom jakt ikke er din greie så kan du fortsatt fiske hvis du velger å campe ved siden av en innsjø eller en elv. Husk også at du trenger tillatelse for å fiske ved ferskvann.

Du bør ha med deg ekstra godt med klær dersom du skal vandre rundt i disse områdene, spesielt ting som er vanntett. Dersom det blåser og du har satt opp teltet ditt for nærme så kan det også bli ganske vått, så sørg for å holde litt avstand til vannet.

Her er det også ekstra viktig at du holder veden tørr, og at du holder bålet gående i tilfelle du skulle falle ut i vannet ved et uhell.

Leave a Reply

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *